Aku Sing Mbiyen Dudu Aku Saiki Tegar Versi Jowo

aku sing mbiyen dudu aku saiki
mbiyen ditendag saiki’ne  disayang
mbiyen mbiyen mbiyen aku rekoso
saiki awakku dadi mulyo
 
Cita-citaku pengen dadi wong sugih
mbiyen’ne susah saiki alhamdulillah
Matura marang Sing Kuasa
Maringi dalan kanggoku kabeh
 
uripku mbiyen aku iki pengamen
muleh bengi mesti nggowo duit recehan
Nggowo cita-cita paling muliyo
Ngewangi keluarga ning omah
 
sekolah mbiyen ku gak nduwe biaya
kepeksa aku kudu golek nafkah
nangingo aku ora pedot asa
Mesti Sing Kuasa maringi dalan-Ne
 
uripku mbiyen aku iki pengamen
muleh bengi mesti nggowo duit recehan
Nggowo cita-cita paling muliyo
Matur suwun iso mlebu rekaman
 
hehehe
sekelebat kreasi saya,,
just for fun.. 😀
semoga terhibur
#oek
@TikaWhy17
Iklan

One thought on “Aku Sing Mbiyen Dudu Aku Saiki Tegar Versi Jowo

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s